Monday, 4 January 2016

Microsoft Office PERCUMA


Sumber gambar : google image
Tahukah anda?

Untuk guru-guru, pelajar-pelajar, pegawai-pegawai pendidikan, yang memiliki Yes ID, anda boleh dapatkan Microsoft Office 365/office 2016 original dengan features dan function yang sangat awesome secara percuma dengan syarat anda mempunyai laptop/pc dengan windows ORIGINAL, windows pirate tak boleh ya..

Kaedahnya:

1)Sila ke link yg di berikan.

2)Daftar menggunakan Yes ID anda. (Yes ID dibekalkan oleh sekolah, contoh YES ID abc@yes.my)

3)Download dan install ke dalam device anda.. Yang pakai office pirate, sila uninstall dulu yer dari device anda! Oh ya, 1 ID boleh digunakan pada 5 device.. Cubalah! Free sahaja.. Nak beli mahal kottt! Apa lagi! Download ler.. FREE OFFICE FOR TEACHERS

Cikgu-cikgu yang masih menggunakan Microsoft Office 'old skool', inilah masanya untuk menaiktaraf Office anda!

**TIPS untuk sedara mara dan kawan-kawan saya yang bukan warga pendidik.. Kalau takde Yes ID jangan sedih.. Mintak lah ID dari anak-anak atau adik beradik yang masih bersekolah! Download office yang diperuntukkan untuk student! FREE OFFICE FOR STUDENT

5 comments:

  1. TERIMA KASIH.SANGAT BAGUS.SEMOGA MENJADI JARIAH UTK KEHIDUPAN DI AKHIRAT. AAMIN

    ReplyDelete
  2. Tidak boleh download lagi. Saya diminta no id dan password pendaftaran Office 365!

    ReplyDelete
  3. betul..da x boleh download..dpt office online version shj...

    ReplyDelete
  4. Adalah dimaklumkan tempoh download sudah tamat.. Yang sudah download,tahniah diucapkan..yang tak dapat download,mungkin ini bukan rezeki kalian..walaubagaimana pun,saya difahamkan id guru-guru yg sedang mengikuti kursus microsoft,masih boleh digunakan untuk download microsoft office ni..

    ReplyDelete